Hvordan endre jeg kontoinformasjonen min?

Det er enkelt å gå gjennom og redigere kontoinformasjonen. Først logger du deg på shutterstock-konto med e-post/brukernavnet og passordet ditt. Du finner flere kategorier i menyen til venstre på siden:

• Abonnementer: Se dine abonnementer, skru av/på automatisk fornyelse, se utløpsdato på dine abonnementer, gjenstående nedlastinger

• Profil: endre kontodetaljer, som passord og kontaktinformasjon

• Fakturering: oppdater kredittkortet ditt i arkiv (hvis det er aktuelt) og faktureringsadresse

• Kjøpshistorikk: en oversikt over kjøpene dine (inkluderer kvitteringer/fakturaer)

• Preferanser: juster kommunikasjon- og skjerminnstillinger