Bytte ut et bilde i Editor-appen

Editor er en dynamisk og brukervennlig grafisk design-app som lar deg skape vakre, tiltalende kreasjoner ved hjelp av dine egne bilder, samt elementer fra vårt enorme bibliotek. Du kan lage et design som inneholder et hvilket som helst antall av våre flotte bilder, vektorbilder eller illustrasjoner sammen med dine egne opplastede bilder. Evnen til å kombinere og blande alle disse elementene i et bilderedigeringsverktøy, lar både erfarne og nybegynnerdesignere utforske omfanget av kreativiteten med et verktøy som er effektivt, men likevel lett å bruke.

Noen ganger under arbeidet med en fotokollage eller en annen samling bilder, kan du bestemme deg for at et eller flere av de eksisterende bildene må byttes ut med et annet bilde. I stedet for å måtte gå tilbake helt til begynnelsen og prøve å gjenoppbygge ditt foretrukne design med den nye samlingen bilder, kan du erstatte ethvert nåværende bilde med et nytt. Det nye bildet vil være på nøyaktig det samme stedet, så du trenger ikke bekymre deg for å ødelegge det pågående arbeidet.

Legge til et nytt bilde fra Shutterstock-biblioteket
Shutterstock inneholder tusenvis av vakre bilder, illustrasjoner og vektorbilder som kan brukes i vårt nettbaserte grafisk design-verktøy. Hvis du blir misfornøyd med et bilde som brukes i et aktivt design, kan du erstatte det med et nytt fra Shutterstock. Bla gjennom biblioteket for å finne et bilde du vil bruke i stedet, høyreklikk på bildet som skal byttes ut, og velg å søke etter lignende bilder. Du vil se et utvalg av relaterte bilder som vises i en søkemeny ved siden av lerretet, men du trenger ikke å begrense deg bare til bilder som ligner. Bruk søkefeltet eller velg blant de tilgjengelige kategoriene for å finne det perfekte nye bildet. Klikk på det, velg å legge det til lerretet, og du vil se det på lerretet. Slett det gamle bildet og fortsett å jobbe med prosjektet ditt.

Legge til et nytt bilde fra brukerbiblioteket ditt
Når du registrerer deg for en gratis brukerkonto hos Shutterstock, har du friheten til å laste opp et bilde fra din egen datamaskin. Det opplastede bildet vises i Upload-menyen som finnes på venstre side av appvinduet. Derfra kan du velge hvilket bilde du vil ta med på lerretet ditt.

Slik laster du opp et bilde til din gratis konto:

• Klikk på Upload-menyknappen på venstre side av skjermen.

• Dra og slipp en bildefil fra skrivebordet eller en filmappe i menylinjen.

• Hvis du ikke vil dra og slippe en fil på denne måten, klikker du på Upload a File-knappen og blar gjennom mappene på datamaskinen din til du finner de ønskede filene. Velg disse for å starte opplastingsprosessen.

Nå som et nytt bilde er lagt til i ditt personlige brukerbibliotek, kan du bruke dem som erstatninger for bilder som er i bruk på ditt aktive lerret.

Shutterstocks enorme bibliotek gir deg muligheten til å legge til profesjonelle bilder til ethvert design; Prøv å eksperimentere med å erstatte gamle bilder med nye for å se hvordan nye alternativer forbedrer prosjektet.