Hvordan bruker jeg en rabattkode på kjøpet mitt?

Hvis du har fått en rabattkode kan den brukes på kjøp hos Shutterstock. Rabattkoder varierer; noen må brukes med visse abonnementer eller i visse situasjoner.

Slik bruker du en rabattkode:

1. Besøk Shutterstocks bilde-, video-, eller musikk-abonnementsider for å velge abonnementet du ønsker å kjøpe med din rabattkode
  2. Før du skal betale, klikk på "Har du en rabattkode?"
  3. Skriv inn koden i feltet som vises
  4. Klikk på "Bruk" for å få tilbudspris
  5. Du skal nå se rabatten gjenspeiles i kjøpesummen, samt kupongen som er oppført under hver gjeldende ordrelinje.

Ser du etter rabatt? Det kan vi skaffe! Klikk her for å få 10% rabatt på ditt neste online bildekjøp (for standardlisensprodukter).