Hvordan bruker jeg en rabattkode på kjøpet mitt?

Hvis du har fått en rabattkode kan den brukes på kjøp hos Shutterstock. Rabattkoder varierer; noen må brukes med visse abonnementer eller i visse situasjoner.

Slik bruker du en rabattkode:

1. Besøk Shutterstocks bilde-, video-, eller musikk-abonnementsider for å velge abonnementet du ønsker å kjøpe med din rabattkode
  2. Før du skal betale, klikk på "Har du en rabattkode?"
  3. Skriv inn koden i feltet som vises
  4. Klikk på "Bruk" for å få tilbudspris
  5. Du bør nå se rabatten reflektert i totalbeløpet

Hvis du betaler med sjekk eller bankoverføring, kontakt oss og fortell oss hvilken kupongkode du bruker, og vi vil trekke rabatten fra fakturaen.

Ser du etter rabatt? Det kan vi skaffe! Klikk her for å få 10% rabatt på ditt neste online bildekjøp (for standardlisensprodukter).