Bruk av bilder i dataprogrammer, apper og videospill

Du kan bruke Shutterstock-bilder i dataprogrammer, videospill og mobilapper. Standard og utvidet lisens tillater ubegrensede trykte kopier og digital distribusjon. Velg et abonnement med standardlisens eller utvidet lisens på abonnementer og priser- siden.

Trenger du et større antall bilder? Eller lisensiering og tilgang for flere brukere? Vi kan tilpasse en pakke for deg, enten det er for 60 eller 6 000 bilder. Hvis du er interessert, kan du kontakte oss og fortelle oss hvor mange bilder du trenger, så sender vi deg et tilpasset tilbud.