Tilgjengelige bildestørrelser

Shutterstock-bilder er tilgjengelige i flere størrelser, slik at du kan velge det som passer best for dine behov. Alle bilder er tilgjengelig i små, medium og store størrelser. Filen i stor størrelse er alltid originalen, som innsendt av bidragsyteren. Dette er det beste kvalitet tilgjengelige alternativet.

Guide for bildeskalering:

• Liten (S) har kortest nedlastingstid og er egnet for digital bruk.
  • Medium (M) er egnet for små trykk og digital bruk.
  • Stor (L) er originalfilen gitt av bidragsyteren. Egnet for store trykk samt digital bruk.

Generelt anbefaler vi å laste ned stor størrelse og deretter skalere til ditt bruk. Du kan alltids komme tilbake og laste ned bilder på nytt i forskjellige størrelser, så lenge du har et aktivt abonnement.

Utvidet lisens bildeskalering
Når du velger utvidet lisens (EL), vil du kunne laste ned et bilde i stor størrelse i TIFF-format. Dimensjonene og PPT i dette bildet er ikke annerledes enn JPEG-filen i stor størrelse, men filstørrelsen (i megabyte) er større. TIFF-filer er ofte foretrukket av trykkerier, men har samme kvalitet som våre JPEG-er i stor størrelse. Kunder bør kun velge TIFF-filen med utvidet lisens når de trenger ekstra lisensieringsbruk, ikke når de leter etter filer med høyere kvalitet.

Bilde-PPT
Alle Shutterstock-bilder kommer i 300 PPT (punkt per tomme). For trykk er 300 PPT standard, mens 72 PPT er standard for nettbruk. Når du lager innhold beregnet for skjermvisning, kan du justere PPT ved å bruke vanlige bilderedigeringsverktøy (som Shutterstock Editor).

Hva med vektorstørrelser?
Shutterstock vektorillustrasjoner (EPS) kan skaleres til alle størrelser uten tap av oppløsning. De har også et høyt nivå av redigeringsevne. Lær mer om vektorfiler her.