Åpne vektorer på Mac

Når du åpner vektor/EPS-filer på en Apple-maskin, kan det hende at Apples Preview-program åpner filen. Dette er fordi Preview er satt som standardprogram for åpning av vektor/EPS-filer.

Åpne vektor/EPS-filer
Preview kan åpne filen i en modus hvor du bare kan se, og ikke være i stand til å redigere filen. Hvis du ønsker å redigere filen, åpne Adobe Illustrator, velg åpne og naviger deretter til EPS-filen. Dette vil åpne filen i Illustrator og du vil være i stand til å redigere det som forventet.

Sett Illustrator som standard for vektorer/EPS-filer
For å gjøre Illustrator til standardprogram for vektor/EPS-filer, velge EPS-filen, og deretter enten høyreklikk og velge "Få info" eller trykk Command + I. I "Få info"-panelet, velg åpne med, og velg Adobe Illustrator fra listen. Hvis det ikke er oppført, velger du Andre, og blar til Illustrators filplassering.

Du kan endre denne innstillingen for bare den ene filen eller klikk på Endre alle for å åpne alle vektor/EPS-filer med Illustrator.