Å lagre et design i Editor

Med millioner av bilder, massevis av flotte filtre og en rekke andre designverktøy, er det enkelt å realisere visjonen din mens du bruker vårt Shutterstock Editor-verktøy. Når du har skapt noe spesielt, vil du åpenbart lagre det. Her er noen tips for å enkelt lagre og finne arbeidet ditt.

1. Lagre mens du jobber
En av de viktigste tingene å huske er å lagre mens du jobber med design. Ikke gjør feilen å vente til du er ferdig med å lagre. Hvis du gjør dette, kan du miste fremgangen hvis noe avbryter arbeidet ditt. For å lagre mens du designer, naviger til toppmenyen. Her ser du rullegardinmenyen File, hvor du kan velge Save-alternativet. Du kan også gjøre dette med hurtigtastene Ctrl + S eller, hvis du er på en Mac, Command + S.

2. Navn og lagre ved når du er ferdig
Å navngi og lagre arbeidet ligner på prosessen som brukes til å lagre mens du holder på. Gå igjen til toppmenyen, der du finner rullegardinmenyen File. Velg alternativet Save As for å navngi og lagre designet. Når dette gjøres, vises navnet på toppmenyen til høyre for File-menyen. Hvis du vil endre navnet til kan du rulle over, klikke og redigere feltet. Disse trinnene sikrer at arbeidet ditt er lagret og klar til bruk.

3. Finn ditt lagrede arbeid i Design-panelet
Når du velger Save As, oppdager du kanskje at dialogboksen indikerer at arbeidet vil bli lagret i Design-panelet. Design-panelet er stedet alt arbeidet du har fullført i Editor og lagret opp til dette punktet finnes. Du kan få tilgang til alle dine lagrede design ved å navigere til lerretets verktøylinje. Der vil du se et ikon som ligner mapper, og det står Design (D) når du ruller over det. Hvis du klikker på dette ikonet vises Design-panelet. Du kan også navigere til det ved å bruke snarveien D.

4. Del eller last ned ditt lagrede arbeid
Når du har opprettet, lagret og plassert arbeidet ditt i vårt grafiske design-verktøy, kan du dele det eller laste det ned slik du selv ønsker. På toppmenyen ser du to knapper som lar deg gjøre det. Etter å ha delt, lastet ned og kos deg med det utrolige designet du har laget, kan du når som helst gå tilbake til det ved å åpne Editor og navigere til designpanelet!