Welke browsers worden door Shutterstock.com en Shutterstock Editor ondersteund?

Shutterstock.com en Shutterstock Editor bieden ondersteuning voor de volgende veelgebruikte browsers. Een aantal andere browsers werkt ook, maar wordt niet officieel ondersteund.

Desktopbrowsers:

• Chrome - versie 36 en hoger
  • Safari - versie 7 en hoger
  • Opera - versie 24 en hoger
  • Firefox - versie 31 en hoger
  • Microsoft Edge - versie 12 en hoger
  • Internet Explorer - versie 11

Shutterstock.com biedt daarnaast ondersteuning voor de volgende mobiele browsers:

• Safari voor iOS - versie 8.4 en hoger

Google Chrome is de aanbevolen browser voor Shutterstock Editor. Editor is op dit moment nog niet ontworpen voor mobiel gebruik, dus we kunnen de functionaliteit ervan in mobiele browsers niet garanderen.

We werken hard aan Shutterstock Editor, maar onthoud dat het programma momenteel nog in bèta draait (wat betekent dat?). Het werkt daarom mogelijk nog niet volledig. We raden gebruikers aan om tijdens de ontwikkeling van nieuwe functies voor Editor feedback te geven door contact op te nemen met de klantenservice.