Wat zijn de plug-ins voor Adobe Touch-apps?

Met de nieuwe reeks mobiele Touch-apps van Adobe kunt u ideeën schetsen op een tablet, foto's tussendoor aanpassen en films bewerken op uw smartphone. Dit maakt allemaal deel uit van de Creative Cloud van Adobe, een volledig geïntegreerde programmabundel met programma's zoals Illustrator, InDesign en Premiere op uw computer en mobiele apparaten. Wat zijn de plug-ins voor Adobe Touch-apps? In deze handige gids leggen we uit hoe deze gratis softwaredownload uw creatieve workflow kan synchroniseren tussen meerdere apparaten, ongeacht waar u zich bevindt.

Wat zijn de plug-ins voor Adobe Touch-apps?
In wezen converteert deze plug-in al het werk dat u verricht binnen een specifieke mobiele app zoals Photoshop Mix of Photoshop Sketch. Ook stelt deze plug-in u in staat om probleemloos naar de desktopversie van Photoshop te gaan. Dit geldt ook voor Touch-apps zoals Adobe Premiere Clip en Illustrator Draw. Hierbij kunt u het project ofwel afmaken op uw computer ofwel wisselen tussen programma's op meerdere apparaten.

Met Adobe Creative Cloud ontvangen abonnees 20 GB aan cloudopslag, wat betekent dat u toegang hebt tot projecten op uw kantoorcomputer, uw laptop thuis en de computer van uw collega. Zolang uw login-informatie voor de Creative Cloud en de Touch-app-plug-ins zijn geïnstalleerd, kunt u aan de slag!

Download de plug-in
Wanneer u zich abonneert op de Creative Cloud en de installatiepagina bezoekt, zult u de volledige lijst van desktopprogramma's zien, waaronder Photoshop, Premiere Pro en InDesign. Onder aan de lijst vindt u de Touch-app-plug-ins met een logo dat lijkt op een rood legosteentje. Klik op Downloaden om het installatieproces van de plug-in te starten. Zodra de installatie is voltooid, kunt u op verschillende apparaten aan uw projecten werken.