De afbeeldingsbibliotheek van Shutterstock is een van de grootste ter wereld. Met onze API kunt u gemakkelijk van deze hulpbron profiteren. Een API (application programming interface) zorgt ervoor dat externe partijen gemakkelijk tools kunnen bouwen die gekoppeld zijn aan de inhoud van Shutterstock.

Onze API stelt uw gebruikers in staat direct vanuit uw product/systeem Shutterstock-afbeeldingen te zoeken en te downloaden. Verbind uw klanten met Shutterstock-inhoud voor gebruik in uw producten of geef uw werknemers toegang tot de Shutterstock-bibliotheek. U kunt ook partner of doorverkoper worden en zo commissie verdienen voor elke verkoop. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Een aantal voorbeelden:

• AOL-schrijvers en -editors kunnen Shutterstock-afbeeldingen zoeken, bekijken en licentiëren binnen de interne CMS van AOL.
  • De afbeeldingen van Shutterstock zijn geïntegreerd in Microsoft PowerPoint, waardoor gebruikers gratis afbeeldingen in hun presentaties kunnen uitproberen en ze vervolgens naadloos kunnen licentiëren binnen PowerPoint.
  • De advertentietool op Facebook biedt bedrijven en marketeers de mogelijkheid om Shutterstock-afbeeldingen op te nemen in hun advertenties.

Neem vandaag nog contact met ons op als u meer wilt weten over hoe uw bedrijf de afbeeldingen van Shutterstock kan integreren.