Shutterstock voor iOS en Android

Verken. Ontdek. Creëer. Download Shutterstock voor iOS en Android.

• Geniet van een geweldige gebruikerservaring bij het zoeken naar afbeeldingen.
  • Doorzoek en bekijk miljoenen Shutterstock-afbeeldingen.
  • Maak en deel afbeeldingscollecties gemakkelijk onderweg
  • Download afbeeldingen op uw apparaat met bestaande abonnementen.
  • Bekijk uw licentiegeschiedenis, zelfs voor afbeeldingen die op een ander apparaat/platform zijn gedownload.

Hoe download ik afbeeldingen met de mobiele apps?
Zoek een afbeelding en klik erop om deze weer te geven. U ziet een rode downloadknop onder de afbeelding. Kies het abonnement dat u wilt gebruiken en de gewenste afbeeldingsgrootte. Tik op 'Download bevestigen' en de afbeelding wordt op uw apparaat gedownload.
Let op: vectoren kunt u downloaden/opslaan, maar niet openen op mobiele apparaten.

Ik heb een afbeelding op mijn apparaat gedownload. Waar kan ik deze vinden?
Vaak heeft de app toestemming nodig om afbeeldingen op uw apparaat op te slaan. Ga voor iOS naar de app-instellingen en zorg ervoor dat 'Opslaan in filmrol' is geselecteerd. Ga voor Android naar de app-instellingen en zorg ervoor dat 'Opslaan op SD-kaart' is geselecteerd. Afbeeldingen worden dan in het hoofdalbum opgeslagen, zelfs als u geen SD-kaart hebt geïnstalleerd.

Als u de app toestemming hebt gegeven, kunt u de afbeelding opnieuw downloaden. Deze wordt vervolgens in uw hoofdalbum weergegeven.

Heb ik een Shutterstock-account nodig?
U kunt Shutterstock voor iOS zonder een Shutterstock-account gebruiken, maar als u een account heeft, kunt u afbeeldingen opslaan in afbeeldingscollecties en deze bewerken. Gebruik dezelfde inloggegevens als voor www.shutterstock.com. Als u geen account hebt, kunt u in de app een gratis bladeraccount aanmaken.

Hoeveel kost de app?
U kunt Shutterstock voor iOS en Android gratis downloaden.