Muziek-indelingen en compatibiliteit

Shutterstock-nummers worden aangeleverd als 16-bit WAV-bestanden (44,1 kHz of 48 kHz, afhankelijk van het nummer) en zijn compatibel met alle veelgebruikte audio- en videosystemen.

Als u problemen met het nummer ervaart in uw bewerkingssoftware, controleer dan of de audio-instellingen in uw project zo zijn ingesteld dat ze compatibel zijn met de samplerate en bitrate van het Shutterstock-bestand. U kunt het Shutterstock-bestand ook omzetten zodat het overeenkomt met de instellingen in uw project.