Waarom kan ik niet inloggen?

Uw wachtwoord resetten
Als u geen toegang tot uw account hebt, moet u mogelijk uw wachtwoord resetten. Voer hiervoor het e-mailadres in dat aan uw Shutterstock-account is gekoppeld. U ontvangt op dit e-mailadres een link naar een pagina waarop u uw wachtwoord kunt resetten. Nadat u een nieuw wachtwoord hebt gekozen, ontvangt u een e-mailbevestiging waarin uw inloggegevens staan vermeld.

Ervoor zorgen dat cookies zijn ingeschakeld
Als u uw inloggegevens juist hebt ingevoerd en nog steeds niet kunt inloggen, worden cookies mogelijk niet geaccepteerd in uw internetbrowser. U kunt alleen inloggen als cookies in uw browser worden geaccepteerd.

Lees hier hoe u de cookie-instellingen van uw browser kunt wijzigen:

• Chrome: schakel cookies in via Instellingen > Geavanceerde instellingen weergeven > Privacy > Instellingen voor inhoud. Zorg ervoor dat de optie "Toestaan dat lokaal gegevens worden ingesteld (aanbevolen)" is geselecteerd. Klik op "Gereed".
  • Firefox: schakel cookies in via Extra > Opties > Privacy > Aangepaste instellingen gebruiken voor geschiedenis > Cookies van websites accepteren. Klik op 'Uitzonderingen', voer Shutterstock.com in en klik op 'Toestaan'.
  • Internet Explorer: Extra > Internet-opties > Privacy > Sites > Voer Shutterstock.com in en klik op 'Toestaan' en 'OK'.
  • Safari: kies 'Voorkeuren' in de werkbalk > klik op het pictogram 'Beveiliging' > Kies onder 'Cookies accepteren' voor 'Altijd' of 'Alleen van sites die u gebruikt' > sluit het venster.

Voor de beste browserprestaties op Shutterstock raden we u aan de nieuwste versie van uw favoriete browser te downloaden.

Als u nog steeds niet kunt inloggen, neem dan gerust contact met ons op.