Waar zijn de bestanden die ik heb gedownload?

Downloaden
Op een computer wordt uw download automatisch gestart zodra u een licentie voor het digitale item hebt aangeschaft. Afhankelijk van uw browser zal uw bestand ofwel direct in de downloadmap van uw browser worden opgeslagen, ofwel wordt u gevraagd een map te kiezen waarin u het bestand wilt opslaan. Dit geldt ook voor het downloaden vanuit de Shutterstock Editor

Als uw download niet automatisch is gestart, kunt u ervoor kiezen om de procedure handmatig opnieuw te starten vanaf de downloadbevestigingspagina. Als u het bestand opnieuw moet downloaden, kunt u altijd naar uw Licentiegeschiedenis navigeren en het bestand opnieuw gratis downloaden, waarbij u een nieuwe maplocatie kiest

Zoeken naar het bestand
Aangezien alle Shutterstock-inhoud is gelabeld met een numerieke ID, kunt u een zoekopdracht met een bepaalde ID uitvoeren om te bekijken waar uw afbeelding, video of muziekclip zich op uw computer bevindt

Shutterstock-app
Downloads worden opgeslagen in de app zelf. Vanuit het instellingengedeelte van de app kunt u er ook voor kiezen om uw downloads op te slaan op uw camerarol. Dit geldt alleen voor foto's en niet voor vectorafbeeldingen.