Uw eigen afbeelding uploaden naar Shutterstock Editor

Shutterstock Editor is een krachtig beeldbewerkingsprogramma van de fotografie-experts van Shutterstock. U hebt niet alleen toegang tot een enorme beeldbibliotheek vol schitterende foto's, illustraties en vector-afbeeldingen om te gebruiken in Editor, u kunt ook uw eigen afbeelding uploaden om te bewerken in het programma. Zo kunt u gepersonaliseerde afbeeldingen maken voor merkbeelden, promotionele ontwerpprojecten en nog veel meer.

Een afbeelding van uw desktop of account terughalen
Klik eerst op de naar boven wijzende pijl op de taakbalk onderin links. Dan verschijnt een menu. Hier kunt u drie verschillende manieren kiezen om een nieuwe afbeelding in Editor te plaatsen om te bewerken:

• Een afbeelding uploaden: U kunt in de mappen van uw computer bladeren om de afbeelding te selecteren die u wilt gebruiken. Het is gemakkelijk om de afbeelding op uw desktop op te slaan, zodat u deze snel kunt vinden wanneer u hem wilt uploaden naar Editor.

• Een afbeelding vanaf uw desktop slepen: Met deze optie kunt u het bestandsicoon slepen en loslaten in het uploadmenu.  Hiervoor opent u de map met uw afbeelding. Uw desktop is een handige locatie om afbeeldingen op te slaan, en de desktopmap kan vanuit elk bestandsvenster worden doorzocht. Zodra u het bestand gevonden hebt, klikt u met de muis en houdt u de linkermuisknop ingedrukt, sleept u het bestandsicoon zonder de muis los te laten, waarna u het bestand loslaat in het blauw opgelichte menuvak in Editor. De afbeelding kan nu bewerkt worden.

• Een afbeelding toevoegen vanaf uw account: Als u bent aangemeld bij uw Shutterstock-account, ziet u de eerder geüploade afbeeldingen in het uploadmenu. Klik simpelweg op een van de afbeeldingen om deze toe te voegen aan uw ontwerp. U kunt de afbeelding dan gebruiken als een object op het canvas of als achtergrond van uw project.

Wanneer u nog geen Shutterstock-account hebt, kunt u zich binnen enkele minuten gratis aanmelden. Als Shutterstock-lid kunt u gemakkelijk afbeeldingen uploaden vanaf uw computer waarna u deze kunt bewerken in ons krachtige bewerkingsprogramma. Met uw account kunt u ook direct downloadtegoeden kopen, zodat u zonder problemen uw voltooide ontwerp kunt downloaden om te delen of te publiceren. U kunt uw werk opslaan en het later afmaken via elke computer met een internetverbinding. U hoeft alleen maar in te loggen en Editor staat voor u klaar.

Een afbeelding uploaden naar uw account om in Editor te gebruiken
Een nieuwe afbeelding toevoegen aan uw persoonlijke Shutterstock-account is gemakkelijk en kent veel dezelfde stappen. Klik allereerst op de uploadknop en gebruik het bestandsmappenvenster om het bestand te vinden dat u wilt gebruiken. Het is handig om de bestanden eerst op de desktop op te slaan of in aparte mappen speciaal voor de afbeeldingen die u later wilt uploaden naar Shutterstock Editor. Zodra u de bestanden hebt geüpload, verschijnen ze in uw persoonlijke beeldbibliotheek. U kunt deze afbeeldingen gebruiken in Editor en eventueel combineren met de prachtige afbeeldingen van Shutterstock. Zo creëert u professionele en aantrekkelijke ontwerpen in een handomdraai.