Shutterstock voor iOS en Android

Verken. Ontdek. Creëer. Download Shutterstock voor iOS en Android.

• Geniet van een geweldige gebruikerservaring bij het zoeken naar afbeeldingen en videoclips.
  • Doorzoek en bekijk miljoenen Shutterstock-afbeeldingen en -videoclips.
  • Maak en deel afbeeldingscollecties gemakkelijk onderweg.
  • Download afbeeldingen en videoclips op je apparaat met bestaande abonnementen.
  • Koop rechtstreeks via de app enkele afbeeldingen, afbeeldingspakketten en videoclips.
  • Bekijk je licentiegeschiedenis, zelfs voor afbeeldingen of videoclips die op een ander apparaat/platform zijn gedownload.

Hoe download ik content met de mobiele apps?

Zoek een afbeelding of clip en klik op de miniatuur. Je ziet een rode downloadknop onder de afbeelding of clip. Kies het abonnement dat je wilt gebruiken en de gewenste grootte of resolutie. Tik op Download bevestigen en de afbeelding of clip wordt op het apparaat gedownload. Als je geen actief abonnement hebt, zie je in plaats van Kopen de knop Downloaden. Nadat je erop hebt geklikt, selecteer je de grootte of resolutie en het abonnement. Tik op Aankoop bevestigen. De content wordt gedownload en opgeslagen in de filmrol van je apparaat.

Let op: Vectoren kunnen worden gedownload naar en opgeslagen op mobiele apparaten, maar je kunt ze hierop niet openen.

Ik heb een afbeelding of videoclip op mijn apparaat gedownload. Waar kan ik deze vinden?

Vaak heeft de app toestemming nodig om afbeeldingen of clips op je apparaat op te slaan. Ga voor iOS naar de app-instellingen en zorg ervoor dat Opslaan in filmrol is geselecteerd. Ga voor Android naar de app-instellingen en zorg ervoor dat Opslaan op SD-kaart is geselecteerd. Afbeeldingen en clips worden dan in het hoofdalbum opgeslagen, zelfs als je geen SD-kaart hebt geïnstalleerd.

Als je de app toestemming hebt gegeven, kun je de content opnieuw downloaden. De afbeelding of clip wordt vervolgens in het hoofdalbum weergegeven.

Heb ik een Shutterstock-account nodig?

Je kunt Shutterstock voor iOS of Android zonder een Shutterstock-account gebruiken, maar als je een account hebt, kun je afbeeldingen opslaan in afbeeldingscollecties en deze bewerken. Gebruik dezelfde inloggegevens als voor www.shutterstock.com. Als je geen account hebt, kun je in de app een gratis account om te bladeren aanmaken.

Hoeveel kost de app?

Je kunt Shutterstock voor iOS en Android gratis downloaden.