Kan ik een abonnement aanschaffen via de mobiele site of app van Shutterstock?

Met zowel onze mobiele iOS- als Android-app kunnen gebruikers enkele afbeeldingen, bepaalde afbeeldingspakketten en enkele videoclips aanschaffen. Als je uit al onze abonnementen wilt kiezen, meld je je aan op de webversie van onze site: shutterstock.com

Op onze mobiele site en in onze mobiele apps kunnen gebruikers zich aanmelden voor nieuwe accounts en afbeeldingen en clips van bestaande abonnementen downloaden.

Actieve abonnementen kunnen op onze mobiele site en in onze app worden gebruikt, dus je downloads zijn altijd en op elk platform beschikbaar.