Kan ik een abonnement aanschaffen via de mobiele site of app van Shutterstock?

Met onze mobiele iOS-app kunnen gebruikers losse afbeeldingen aanschaffen. Als u uit al onze abonnementen wilt kiezen, logt u in op de webversie van onze site: shutterstock.com

Onze Android-app ondersteunt momenteel geen aankopen.

Op onze mobiele site en in onze mobiele apps kunnen gebruikers zich aanmelden voor nieuwe accounts en afbeeldingen van bestaande abonnementen downloaden.

Actieve abonnementen kunnen op onze mobiele site en in onze app worden gebruikt, dus uw downloads zijn altijd en op elk platform beschikbaar.