Hoe kan ik collecties gebruiken voor afbeeldingen?

Zelfs zonder een aankoop te doen, kunt u Shutterstock gebruiken om te zoeken naar afbeeldingen. Daarnaast bewaart u met collecties eenvoudig de afbeeldingen die u mooi vindt.

Afbeeldingen opslaan in een collectie
Er zijn diverse manieren om afbeeldingen toe te voegen aan een collectie. Doorgaans gebruikt u de ronde knop met een + erop, met name wanneer u de muisaanwijzer op een afbeelding plaatst. Klik op de knop en u krijgt een menu te zien. Selecteer de collectie waaraan u de afbeelding wilt toevoegen, of maak een nieuwe collectie.

Uw collecties bekijken
U gaat naar uw collecties door in de rechterbovenhoek van het scherm te klikken op 'Mijn account'.

Collecties gebruiken
U kunt afbeeldingen toevoegen en verwijderen, ze kopiëren of verplaatsen van de ene naar de andere collectie en een aangepaste omslagfoto instellen voor elke collectie.

Collecties delen
Klik op de knop 'Delen' om andere Shutterstock-gebruikers uit te nodigen de collectie samen te bewerken, of nodig iemand uit om de collectie te bekijken.

Downloaden uit collecties
U kunt afbeeldingen downloaden zonder uw collectie te verlaten. Plaats de muisaanwijzer op een afbeelding en klik op de knop 'Downloaden'. U krijgt een downloadvenster te zien waarin u het proces kunt doorlopen. Bij afbeeldingen waarvoor u eerder een licentie hebt aangeschaft, ziet u de knop 'Opnieuw downloaden'.