Hoe wijzig ik mijn wachtwoord of krijg ik weer toegang tot Shutterstock?

Wachtwoord vergeten

Shutterstock maakt het gemakkelijk voor u om snel en veilig terug te keren naar uw account. Klik eerst op de knop Inloggen rechtsboven op de startpagina. Dan kunt u op Wachtwoord vergeten klikken en het e-mailadres invoeren dat u voor Shutterstock gebruikt. U ontvangt meteen een e-mail voor het opnieuw instellen van uw wachtwoord. Zorg ervoor dat u uw spammap controleert als er geen e-mail in uw gewone Postvak IN wordt weergegeven.

E-mailadres vergeten

Wij zullen u laten weten of het door u ingevoerde e-mailadres niet in ons systeem staat, en u vragen om een ander e-mailadres te proberen. Zodra u het juiste e-mailadres invoert dat aan uw Shutterstock-account is gekoppeld, kunt u een link voor het opnieuw instellen van een wachtwoord aanvragen.

Als u niet kunt achterhalen welk e-mailadres u hebt gebruikt, neem dan contact met ons op en wij helpen u graag om weer toegang te krijgen, mits u de belangrijkste gegevens in de account kunt verifiëren. Als u uw Shutterstock-gebruikersnaam weet, of als er onlangs een betaling in rekening is gebracht, kan deze informatie ons helpen u sneller weer toegang te krijgen tot uw account.

Ingelogd, maar wachtwoord vergeten

U kunt uw wachtwoord bijwerken vanuit uw profiel in uw accountdetails. Als u ingelogd bent, maar uw huidige wachtwoord niet meer weet, log dan gewoon uit en gebruik de linkWachtwoord vergeten? om een e-mail met een nieuw wachtwoord te ontvangen.