Hoe verwijder ik mijn Shutterstock-account?

Ondanks de voordelen die een Shutterstock-account biedt, kunnen er momenten zijn waarop je je account moet annuleren en je het volledig wilt verwijderen. 

Als je geen actief abonnement hebt, kun je doorgaan met het verwijderen van je account door de instructies onder Account verwijderen op de pagina Profiel van je account te volgen. Heb je echter wel een actief pakket of abonnement, neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder.  

Bij accounts zonder downloadgeschiedenis worden alle persoonsgegevens uit ons systeem verwijderd. Als je eerder een licentie hebt aangeschaft voor inhoud van Shutterstock, zijn wij wettelijk verplicht om bepaalde gegevens over de licentiegeschiedenis te bewaren, zelfs nadat je account is verwijderd. Houd er rekening mee dat je geen toegang meer hebt tot je resterende downloads en je licentiegeschiedenis nadat je je account hebt verwijderd.

Als je vragen hebt over ons beleid of onze procedures voor het bewaren van gegevens, kun je contact opnemen met onze functionaris voor gegevensbescherming via privacy@shutterstock.com. Je krijgt binnen 30 dagen een antwoord van ons.

  • Was dit artikel nuttig?

Vindt u niet wat u zoekt?