Hoe verwijder ik mijn Shutterstock-account?

Ondanks de voordelen die een Shutterstock-account biedt, kunnen er momenten zijn waarop u uw account moet annuleren en u het volledig wilt verwijderen. Vanwege de wettelijke beperkingen met betrekking tot stockinhoud kan uw account niet volledig worden verwijderd zonder de hulp van een Shutterstock-vertegenwoordiger.

 

U kunt het verzoek om uw account te verwijderen, indienen onderaan de profielpagina van uw account. Als u geen actief abonnement hebt, wordt u geïnstrueerd om een e-mail met uw verzoek te sturen naar privacy@shutterstock.com. Dan ontvangt u binnen 30 dagen na het indienen van uw verzoek een reactie van ons. Als uw account geen downloadgeschiedenis heeft, worden al uw gegevens uit ons systeem verwijderd. Als u eerder een licentie hebt aangeschaft voor inhoud van Shutterstock, zijn wij wettelijk verplicht om bepaalde gegevens over de licentiegeschiedenis te bewaren, zelfs nadat uw account is verwijderd.

 

Als u een actief abonnement hebt, dient u contact op te nemen met onze ondersteuningsmedewerkers. Dan helpen wij u bij het opheffen van uw account. Houd er rekening mee dat u geen toegang meer hebt tot uw resterende downloads en uw licentiegeschiedenis nadat u uw account hebt verwijderd.

  • Was dit artikel nuttig?

Vindt u niet wat u zoekt?