Hoe schakel ik automatisch verlengen uit?

Voor je gemak zijn al onze abonnementen ingesteld op automatisch verlengen, zodat je niet elke maand of wanneer je downloadpakketten zijn uitgeput, de aanschafprocedure opnieuw hoeft te doorlopen. Automatische verlenging is abonnementsspecifiek en moet voor elk abonnement dat je koopt afzonderlijk worden beheerd. Je kunt je instellingen voor Automatisch verlengen eenvoudig wijzigen op de pagina Abonnementen van je account. Je kunt hiermeer te weten komen over de werking van de functie Automatisch verlengen.

Kan ik automatisch verlengen uitschakelen?

Als je zelf in de hand wilt hebben hoe vaak je abonnement wordt verlengd, dan kun je automatisch verlengen uitschakelen in je account. Log in bij je Shutterstock-account, ga naar de pagina Abonnementen en schakel de optie Automatisch verlengen uit. Door het uitschakelen van Automatisch verlengen wordt voorkomen dat je abonnement de volgende maand wordt verlengd. De resterende downloads in je huidige abonnement kun je echter gewoon gebruiken.

Hoe beëindig ik een jaarabonnement?

Als je wilt voorkomen dat je jaarabonnement op Shutterstock nog een jaar wordt verlengd, kun je de verlengingsfunctie op elk moment uitschakelen. Je jaarcontractperiode verandert niet wanneer je Automatisch verlengen uitschakelt. Gedurende je abonnement blijven we dan ook maandelijks kosten in rekening brengen. Meer informatie vind je hier.

  • Was dit artikel nuttig?

Vindt u niet wat u zoekt?