Hoe schakel ik Automatisch verlengen uit?

Voor je gemak zijn al onze abonnementen ingesteld op automatisch verlengen, zodat je niet elke maand of wanneer je downloadpakketten zijn uitgeput, de aanschafprocedure opnieuw hoeft te doorlopen.

Hoe werkt automatisch verlengen?

Alle afbeeldingspakketten waarvoor je per download betaalt, worden automatisch gefactureerd op een van de twee volgende manieren:

  • Enkele dagen voor de vervaldatum, een jaar na de aankoopdatum
  • Na de laatste download

Maandabonnementen worden enkele dagen voor het eind van iedere periode verlengd, waardoor je constant toegang hebt tot onze bibliotheek met afbeeldingen. Als je een automatische facturering van ons ziet, is de kans groot dat dit komt doordat je account iedere maand wordt verlengd.

Kan ik automatisch verlengen uitschakelen?

Als je zelf in de hand wilt hebben hoe vaak je abonnement wordt verlengd, dan kun je automatisch verlengen uitschakelen in je account. Log in bij je Shutterstock-account, ga naar de pagina Abonnementen en schakel de optie Automatisch verlengen uit.

Automatisch verlengen geldt per abonnement, wat betekent dat je voor abonnementen die je in de toekomst aanschaft afzonderlijk de functie Automatisch verlengen moet uitschakelen. Als je niet geïnteresseerd bent in automatisch verlengen, kun je het selectievakje Automatische verlenging op de overzichtspagina van de bestelling op het moment van aankoop gewoonweg uitschakelen.

Hoe beëindig ik een jaarabonnement?

Als je de services van Shutterstock wilt stopzetten, kun je de functie Automatisch verlengen op elk gewenst moment uitschakelen, zodat je abonnement niet voor nog een jaar wordt verlengd. Meer informatie vind je hier.

  • Was dit artikel nuttig?

Vindt u niet wat u zoekt?