Hoe kan ik mijn afbeeldingscollectie met anderen delen?

Shutterstock biedt gebruikers een aantal mogelijkheden om afbeeldingscollecties te delen. U kunt dus de methode kiezen die het beste bij uw behoeften past. 

Klik op de knop 'Delen' om aan de slag te gaan.

Een link delen om de inhoud van een collectie te bekijken:
Wilt u een link met iemand delen waarmee de inhoud alleen kan worden bekeken? Er zijn twee manieren om dit te doen. 

  • Als u de optie 'Link delen' gebruikt, kunt u met één klik een deelbare URL naar uw klembord kopiëren. Iedereen die deze link ontvangt, kan de inhoud bekijken, maar niet bewerken. U kunt deze optie gebruiken om inhoud te delen met gebruikers die geen Shutterstock-account hebben.
  • Om een weergavelink te e-mailen, voert u een e-mailadres in, selecteert u 'Kan bekijken' en voegt u een bericht toe. Nadat u hebt geklikt op 'Delen', ontvangt de gebruiker een e-mail met een link om de collectie te bekijken. Hiervoor heeft de gebruiker geen Shutterstock-account nodig.

Delen via e-mail
Wilt u andere Shutterstock-gebruikers uitnodigen om samen aan een collectie te werken? Voer het e-mailadres van een account in, selecteer 'Kan bewerken' en voeg een bericht toe. Nadat u hebt geklikt op 'Delen', ontvangt de gebruiker een e-mail en wordt de collectie zichtbaar in zijn/haar Shutterstock-account. De gebruiker kan vervolgens afbeeldingen toevoegen aan of verwijderen uit de collectie, maar kan niet de volledige collectie verwijderen.

  • Was dit artikel nuttig?

Vindt u niet wat u zoekt?