Hoe schakel ik automatisch verlengen uit?

Als u een afboeking van STK*Shutterstock ziet op uw bankrekening, dan is deze van ons afkomstig. Als u niet weet waarom wij kosten bij u in rekening hebben gebracht, is deze afboeking waarschijnlijk het resultaat van automatische verlenging die voor uw abonnement is ingesteld. 

Wanneer u een Shutterstock-abonnement aanschaft, wordt automatisch verlengen standaard ingeschakeld. Als automatisch verlengen is ingeschakeld, wordt u automatisch opnieuw gefactureerd voordat uw huidige abonnement afloopt. Hierdoor hebt u ononderbroken toegang tot meer dan 50 miljoen prachtige afbeeldingen.

U krijgt ook Prijsbescherming van Shutterstock (alleen voor afbeeldingsabonnementen). Deze service vergrendelt de basisprijs van uw afbeeldingsabonnement (exclusief kortingscodes) zodat u doorlopend hetzelfde bedrag betaalt, zelfs als de prijzen omhoog gaan. Prijsbescherming is tot 15 maanden na uw oorspronkelijke aankoop van toepassing zolang uw abonnement actief blijft met automatische verlenging.

U kunt automatisch verlengen altijd uitschakelen via de pagina Accountgegevens.

Dit is hoe automatisch verlengen werkt:
maandelijkse abonnementen worden een aantal dagen voor het einde van de maand opnieuw gefactureerd, terwijl basisafbeeldingspakketten en geavanceerde afbeeldingspakketten opnieuw worden gefactureerd wanneer u uw laatste download uitvoert of een aantal dagen voordat u de betreffende afbeeldingen een jaar tot uw beschikking hebt gehad (welke situatie eerder van toepassing is).

Als u nog vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.

  • Was dit artikel nuttig?

Vindt u niet wat u zoekt?