Een afbeelding vervangen in de Editor-app

Editor is een dynamische en gebruiksvriendelijke grafische ontwerp-app waarmee u prachtige, aantrekkelijke creaties kunt ontwerpen door uw eigen afbeeldingen te bewerken, of door te kiezen uit onze omvangrijke beeldbibliotheek. U kunt een ontwerp maken met verschillende van onze foto's, vectors of illustraties in combinatie met uw eigen geüploade foto's. De mogelijkheid om al deze elementen te combineren en samen te voegen in een beeldbewerkingsprogramma zorgt ervoor dat zowel beginnende als ervaren ontwerpers hun creativiteit volledig kwijt kunnen in een tool die niet alleen effectief is, maar ook makkelijk in het gebruik.

Soms komt u er tijdens het maken van een fotocollage of een andere verzameling afbeeldingen achter dat een of meer van de bestaande afbeeldingen vervangen moet(en) worden. U hoeft dan niet van voren af aan te beginnen en uw ontwerp opnieuw op te bouwen met de nieuwe afbeeldingen, maar u kunt elke bestaande afbeelding simpelweg vervangen door een nieuwe. De nieuwe afbeelding wordt dan in exact dezelfde positie geplaatst; dus maakt u zich geen zorgen dat uw werk wordt verstoord!

Een nieuwe afbeelding uit de Shutterstock-bibliotheek toevoegen
Shutterstock heeft duizenden schitterende foto's, illustraties en vectorafbeeldingen die gebruikt kunnen worden in onze online grafische ontwerptool. Als u toch niet tevreden bent met een afbeelding die u heeft gebruikt in het ontwerp waarin u werkt, kunt u deze vervangen door een beeld van Shutterstock. Doorzoek de bibliotheek om de vervangende afbeelding te vinden die u wilt gebruiken. Klik simpelweg met de rechtermuisknop op de afbeelding die u wilt vervangen en kies voor zoeken op soortgelijke afbeeldingen. Een selectie van gerelateerde afbeeldingen verschijnt in een zoekmenu naast het canvas, maar u bent niet slechts gebonden aan soortgelijke afbeeldingen. Gebruik de zoekbalk of kies uit de beschikbare categorieën om de perfecte nieuwe afbeelding te vinden. Klik op de afbeelding, kies voor toevoegen aan het canvas en de afbeelding verschijnt. Verwijder de oude afbeelding en werk verder aan uw project.

Een nieuwe afbeelding uit uw gebruikersbibliotheek toevoegen
Wanneer u zich aanmeldt voor een gratis Shutterstock-account kunt u elke afbeelding vanuit uw persoonlijke of werkcomputer uploaden. Deze geüploade afbeelding verschijnt in het uploadmenu, dat u kunt vinden aan de linkerzijde van het appvenster. Van daaruit kunt u de afbeelding selecteren die u op het canvas wilt plaatsen.

Volg deze stappen voor het uploaden van een afbeelding naar uw gratis account:

• Klik op de uploadknop aan de linkerkant van het scherm.

• Sleep het bestand met de afbeelding van uw desktop of de bestandsmap naar het menuveld.

• Als u het bestand niet op bovenstaande manier wilt slepen, klikt u op de uploadknop en doorzoekt u de mappen op uw computer tot u het gewenste bestand heeft gevonden. Selecteer dit bestand om te beginnen met uploaden.

Nu een nieuwe afbeelding is toegevoegd aan uw persoonlijke gebruikersbibliotheek, kunt u deze gebruiken als vervanging voor elke afbeelding op uw huidige canvas.

Met de omvangrijke Shutterstock-bibliotheek kunt u professionele afbeeldingen toevoegen aan elk ontwerp. Experimenteer met het vervangen van afbeeldingen en ontdek nieuwe mogelijkheden om uw project naar een hoger plan te tillen.