Basisinformatie over de Team Experience van Shutterstock

De Team Experience van Shutterstock biedt een krachtige ervaring voor samenwerking in teams. Teambeheerders kunnen gebruikers uitnodigen en verwijderen, en abonnementen beheren. Lees verder voor meer informatie over een aantal van de functies van de Team Experience.

Wat is het verschil tussen teambeheerders en teamleden?

FunctieTeambeheerderTeamlid
Teamleden uitnodigen en beheren
Abonnementen aanschaffen en beheren
Betalingsprofielen beheren
Downloaden
Licentiegeschiedenis voor het team weergeven en opnieuw downloaden
Collecties maken en delen

Beheerders

Kan een teambeheerder een naam voor zijn of haar team uitkiezen?

Ja. Bij het inloggen wordt teambeheerders gevraagd om een teamnaam en een avatar uit te kiezen aan de hand waarvan hun team kan worden herkend.

Hoe kunnen teambeheerders de naam en avatar van hun team wijzigen?

Teambeheerders kunnen de naam en avatar van hun team op elk gewenst moment wijzigen. Klik voor meer opties op de drie horizontale puntjes ··· naast de naam van uw team.

Voer een teamnaam in die past bij uw team of bij de manier waarop het account wordt gebruikt.

Upload een avatar die past bij uw team of bij de manier waarop het account wordt gebruikt. U kunt ook een van de standaardavatars kiezen.

Hoe kunnen teambeheerders nieuwe gebruikers uitnodigen?

Bij de Team Experience van Shutterstock krijgt elk teamlid een unieke inlogcode en krijgt de teambeheerder de mogelijkheid om nieuwe leden uit te nodigen voor het team, tot het aantal leden is bereikt dat is toegewezen ten tijde van de aanschaf van het abonnement. Hier volgen instructies die teambeheerders kunnen gebruiken om nieuwe gebruikers toe te voegen:

1. Klik in de rechterbovenhoek van de Shutterstock-site op 'Mijn account' en kies vervolgens voor 'Team'.

2. Dan wordt u naar het dashboard voor uw team geleid.

3. Klik op het dashboard voor uw team op de rode knop 'Uitnodigen' en voer de betreffende e-mailadressen in.

Als de gebruiker die u wilt uitnodigen al een Shutterstock-account heeft, kan deze met zijn of haar huidige account lid worden van het team. Deze gebruiker mag alleen niet over een actief abonnement beschikken. Als de gebruiker nog geen Shutterstock-account heeft, wordt deze automatisch aangemeld wanneer hij of zij de uitnodiging accepteert.

Hoe kunnen teambeheerders uitnodigingen beheren die nog in behandeling zijn?

Klik voor meer opties op de drie horizontale puntjes ··· naast de uitnodiging. Teambeheerders kunnen iemand opnieuw uitnodigen, de uitnodigingslink kopiëren of de uitnodiging verwijderen:

• Opnieuw uitnodigen: Hiermee verzendt u de uitnodigingsmail opnieuw naar de gebruiker.

• Uitnodigingslink kopiëren: Als u hierop klikt, wordt de uitnodigingslink gekopieerd. Teambeheerders kunnen deze link delen met gebruikers die problemen ondervinden met de ontvangst van de uitnodiging via e-mail.

• Verwijderen: Een uitnodiging verwijderen die in behandeling is en die al naar de gebruiker is verzonden.

Teamleden

Hoe kunnen nieuwe gebruikers uitnodigingen voor een team accepteren?

Het is heel eenvoudig om een uitnodiging voor een team te accepteren. U doet dit als volgt:

Nadat een beheerder u heeft uitgenodigd, ontvangt u een e-mail met een link die u kunt gebruiken om aan de slag te gaan. Klik op 'Aan de slag' om te beginnen.

Als u een nieuwe klant van Shutterstock bent, moet u een wachtwoord kiezen om een account aan te maken en automatisch lid te worden van uw team.

Als u al een Shutterstock-account hebt, kunt u gewoon uw bestaande wachtwoord invoeren. Dan wordt u automatisch lid van het team.

Nadat u bent ingelogd, wordt u gevraagd om uw naam in te voeren, zodat de beheerders en leden van uw team u kunnen identificeren.

Klik daarna op 'Lid worden'. Dan krijgt u uw accountpagina te zien, met bovenaan een welkomstbanner. Dat was het! Nu kunt u uw nieuwe teamabonnement gaan gebruiken en samenwerken met uw teamgenoten.

Klik hier voor meer informatie over onze Team Experience-abonnementen of om een demo aan te vragen.

Neem gerust contact op met ons klantenserviceteam als u ondersteuning nodig hebt voor uw Team Experience-account!