Afzonderlijke vs. Accounts voor meerdere gebruikers

Als u momenteel een abonnement hebt voor een enkele gebruiker, betekent dit dat alleen de persoon die op het Account wordt vermeld, kan inloggen op het Account en gebruiksrechten heeft op de Afbeeldingsbestanden. De Accounthouder kan afbeeldingen gebruiken voor zijn werkgever en voor persoonlijke projecten, maar kan geen afbeeldingen of login-gegevens delen met anderen.

Als u toegang nodig hebt voor meerdere gebruikers en licenties voor uw team, hebben we Shutterstock Aangepaste Accounts. Dit type Account biedt inlog-toegang en gebruiksrechten voor zoveel gebruikers als u nodig hebt. Aangepaste Accounts bieden een uitzonderlijke waarde, ruime winstmarge voor uw projecten, en downloadflexibiliteit om teams efficiënter te helpen werken.

Als u besluit dat een Aangepaste Account de juiste oplossing is voor uw team, neem contact met ons op en vermeld de volgende informatie:

1. Hoeveel mensen hebben de ​​licentie nodig en gebruiken de afbeeldingen?
2. Hoe zullen de afbeeldingen worden gebruikt (bijvoorbeeld web of print, verpakking, oplagen, etc.)?
3. Hoeveel afbeeldingen zal uw groep nodig hebben voor toekomstige projecten?