Hoe kan ik mijn accountgegevens wijzigen?

Het evalueren en bewerken van je accountinformatie is eenvoudig. Log eerst in op je Shutterstock-account met je e-mail/gebruikersnaam en wachtwoord en navigeer naar de pagina Accountgegevens door op het pictogram rechtsboven in de navigatiebalk te klikken. Je ziet een aantal categorieën in het menu aan de linkerkant van de pagina:

• Profiel: wijzig accountgegevens, zoals wachtwoord en contactgegevens en stel je e-mailcommunicatie en weergavevoorkeuren in.
  • Team: bekijk en nodig gebruikers uit voor je team (alleen beschikbaar voor abonnees van geselecteerde producten)
  • Abonnementen: geef je abonnementen weer, schakel automatisch verlengen in/uit en bekijk de verloopdatum van je abonnement en resterende downloads
  • Facturering: actualiseer de creditcard die wij in ons bestand hebben (indien van toepassing) en wijzig je factuuradres. De informatie die je in dit gedeelte invult komt op het ontvangstbewijs.
  • Aankoopgeschiedenis: een overzicht van je aankopen (inclusief ontvangstbewijzen/facturen)
  • Ontwikkelaars: maak en beheer uw API-verbindingen. Meer informatie in onze Developer Portal