Hoe kan ik mijn accountgegevens wijzigen?

Het evalueren en bewerken van uw accountinformatie is eenvoudig. Log eerst in op uw Shutterstock-account met uw e-mailadres/gebruikersnaam en wachtwoord. U ziet een aantal categorieën in het menu aan de linkerzijde van de pagina:

• Abonnementen: geef uw abonnementen weer, schakel automatisch verlengen in/uit en bekijk de verloopdatum van uw abonnement en resterende downloads

• Profiel: wijzig uw accountgegevens, zoals wachtwoord en contactinformatie

• Facturering: werk de creditcard bij die wij in ons bestand hebben (indien van toepassing) en wijzig uw factuuradres

• Aankoopgeschiedenis: een overzicht van uw aankopen (inclusief ontvangstbewijzen/facturen)

• Voorkeuren: wijzig communicatie- en weergave-instellingen