Hvordan sletter jeg Shutterstock-kontoen min?

På tross av fordelene som medfølger en Shutterstovk-konto, så kan det være ganger når du må kansellere og ønsker å fjerne kontoen din fullstendig.

Siden du ikke har et aktivt abonnement, kan du enkelt slette kontoen din ved å følge instruksjonene under Slett konto på kontoens profilside. Hvis du har en aktiv pakke eller et abonnement, kan du kontakte oss så hjelper vi deg.  

Kontoer uten nedlastingshistorikk vil få fjernet alle personopplysninger fra systemet vårt. Hvis du tidligere har lisensiert innhold fra shutterstock, er vi juridisk forpliktet til å beholde noen data om lisensieringshistorikken, selv etter at kontoen din er slettet. Vær oppmerksom på at du vil miste tiltang til alle gjenværende nedlastinger, samt din lisensieringshistorikk når kontoen din slettes.

Hvis du har spørsmål angående retningslinjer eller prosedyrer for vår dataoppbevaring, kan du kontakte databeskyttelsesansvarlig på privacy@shutterstock.com så vil du høre fra oss innen 30 dager.

  • Var denne artikkelen nyttig?

Finner du ikke det du leter etter?