Hvordan slår jeg av automatisk fornyelse?

For å gjøre det enklere for deg er alle Shutterstock-planer er innstilt til auto-fornyelse slik at de ikke må gå gjennom kjøpsprosessen hver måned eller når pakkenedlastninger er tømt. Den automatiske fornyelsen er planspesifikk, og må administreres separat fra hver plan som du kjøper. Du kan lett endre dine innstillinger for automatisk fornyelse fra Abonnementer-siden på kontoen din. Du kan lære mer om hvordan funksjonen for automatisk fornyelse fungerer her.

Kan jeg slå det av?

Hvis du foretrekker å kontrollere hvor ofte planen din fornyes, har du muligheten til å slå av automatisk fornyelse i kontoen din. Bare logg inn på Shutterstock-kontoen din, få tilgang til siden Abonnementer, og endre alternativet for automatisk fornyelse til "av". Hvis du slår av automatisk fornyelse vil ikke det hindre deg i å bruke nedlastningene som gjenstår i ditt nåværende abonnement, men det vil hindre planen din i å fornye seg den følgende måneden.

Hvordan avslutter jeg en årsplan?

Hvis du vil hindre at ditt årsabonnement hos Shutterstock fornyes for enda ett år, kan du slå av fornyelsesfunksjonen når som helst. Hvis du slår av den automatiske fornyelsen, så endres ikke din årlige bindingsperiode og vi kommer til å fortsette den månedlige faktureringen for hele abonnementets varighet. Lær mer om det her.

  • Var denne artikkelen nyttig?

Finner du ikke det du leter etter?