Hva er Shutterstock API-plattformlisensen?

En Shutterstock API-plattformlisens gjør det mulig for utviklere og kreative plattformer å gjøre Shutterstocks kreative bibliotek og teknologi tilgjengelig direkte i deres applikasjon for å strømlinjeforme arbeidsflyten for sluttbrukere. I dag driver Shutterstock API interne integrasjoner med Google, Facebook, Wix, IBM, og over 8,000 applikasjoner.

Du kan få en Shutterstock API-plattformlisens ved å kjøpe en Standard API Plan eller Business API Plan. For å lære mer eller komme i gang gratis, besøk Shutterstock utviklerportal.

Bilde lagt til av bruker

Merk at Shutterstock API-plattformlisensen ikke tillater nedlasting av eller tilgang til rå Shutterstock-filer. Dette innebærer at Shutterstock-midler som leveres i din applikasjon må være begrenset til bruk i prsjekter som er opprettet innen din applikasjon.

Hvis dine sluttbrukere ønsker å laste ned et Shutterstock-middel separat fra innholdet de opprettet innen din applikasjon, trenger de sitt eget Standard eller Enhanced Shutterstock license for å laste ned middelet fra Shutterstocks hovednettsted.

Enkelte andre restriksjoner kan gjelde. For å se fullstendig lisensinformasjon, se våre API vilkår for bruk.

Slik velger du riktig lisens.

For utviklere med en applikasjon på et tidlig stadium, gir, Standard API-planer en enkel selvbetjent prosess slik at du kan teste og bruke den raskt. Støtter intern applikasjonslisensiering og videresalg For å lære mer on Standard API-planer eller komme i gang gratis, besøk Shutterstock utviklerportal.

For digitale applikasjoner med en etablert brukerbase, gir Business API-planer full tilgang til Shutterstock-bilder, videoklipp og musikkspor. I tillegg gir den ekstra tilpasning til business-modellen, prioritert teknisk og partnerstøtte, utvidet tilgang til Shutterstock avansert søk og Shutterstock Editor integrering.

Mekr at Business API-planer er den eneste Shutterstock API-planen som støtter print-on-demand og egendefinert merkevarebruk. For å be om en egendefinert Business API-plan kan du kontakte oss.

Hvis du er usikker på hvilken plan eller lisens som passer best til din applikasjon, så er vi her for å hjelpe deg. Kontakt en dedikert API-konsultent for å diskutere hva du trenger.