Hvordan endre jeg kontoinformasjonen min?

Det er enkelt å gå gjennom og redigere kontoinformasjonen. Først logger du på Shutterstock-kontoen med din e-post/brukernavn og passord, og navigerer til siden for kontoopplysninger ve å klikke på ikonet øverst i høyre hjørne på navigasjonslinjen. Du finner flere kategorier i menyen til venstre på siden:

• Profil: endre kontoopplysninger som f.eks. passord og kontaktinfo, og konfigurere din e-postkommunikasjon og visningspreferanser.
  • Team: se og inviter brukere til ditt team (kun tilgjengelig for abonnenter på utvalgte produkter)
  • Abonnementer: Se dine abonnementer, skru av/på automatisk fornyelse, se utløpsdato på dine abonnementer, gjenstående nedlastinger
  • Fakturering: oppdater kredittkortet ditt i arkiv (hvis det er aktuelt) og faktureringsadresse. Informasjon som angis i dette avsnittet vil vises på dine kvitteringer.
  • Kjøpshistorikk: vis en oversikt over kjøpene dine (inkluderer kvitteringer/fakturaer)
  • Utviklere: opprett og administrer dine API-tilkoblinger. Finn ut mer på vår Utviklerportal