Videók letöltése újra


Shutterstock fiókjával újra letölthet bármely korábban már letöltött videoklipet függetlenül attól, hogy a termékelőfizetés aktív vagy nem aktív. Alapvetően egy klip letöltése után később bármikor újra visszatérhet és újra letöltheti azt.

Az ismételt letöltés nem befolyásolja az Ön aktív terveit, vagyis egy klip ismételt letöltése nem jelenti azt, hogy kétszer kell fizetnie érte. Valahányszor letölt egy klipet, megjelenik róla egy értesítés a letöltési előzményekben. 

Ha ezzel a funkcióval kapcsolatban probléma merül fel, ne habozzon, hanem azonnal forduljon hozzánk!
  • Segített ez a cikk?

Nem találja, amit keres?