Mit jelent, ha az STK*Shutterstock összeget vont le a számlámról?

Ha esetleg nemrég az STK*Shutterstock terhelte meg hitel- vagy bankkártyáját, akkor aggodalomra semmi ok, mert a műveletet a Shutterstock számlázási osztálya kezdeményezte.

Az ügyfeleinknek készített összes konstrukciónkban az automatikus megújítás az alapértelmezett beállítás. Így gondoskodunk arról, hogy ügyfeleink bármikor le tudják tölteni a szükséges zeneszámokat, képeket vagy videoklipeket.
 
Számlázási történet
A korábban kiszámlázott összegeket a Shutterstock-fiókjában tekintheti meg, ahova e-mail-címével/felhasználónevével és jelszavával jelentkezhet be. A „Vásárlási előzmények” hivatkozásra kattintva megnézheti a nyilvántartásban szereplő vásárlásait, nyugtáit és számláit.
 
Automatikus megújítás funkció
Az STK*Shutterstock leggyakrabban az automatikus megújítás funkció miatt terheli meg számláját. Időnként az ügyfelek elfeledkeznek arról, hogy ez az alapértelmezett beállítás, amely abban segít, hogy folyamatosan hozzáférhessenek a webhelyünkről letölthető több mint 300 millió képhez, illusztrációhoz és videokliphez.

A havi előfizetési konstrukciót választó ügyfeleink számláját már pár nappal az előfizetés megújítása előtt megterheljük. 

Az igény szerinti képcsomagokat vásárló ügyfeleink esetében a megújításra az eredeti vásárlástól számított egy év letelte előtt pár nappal vagy az utolsó kép letöltésekor kerül sor (amelyik előbb bekövetkezik).
 
Az automatikus megújítás kikapcsolása
Ha úgy dönt, hogy szeretné kikapcsolni az automatikus megújítás funkciót, akkor fiókjában látogasson el a Konstrukciók oldalra. Az ügyfelek ezt a funkciót az előfizetés alatt bármikor kikapcsolhatják. Ha éves elkötelezettséget vállalt, ezzel megakadályozza, hogy az előfizetés még egy évre megújuljon, de az aktuális éves konstrukciót változatlanul kiszámlázzuk Önnek.
  • Segített ez a cikk?

Nem találja, amit keres?