Hogyan oszthatom meg a képgyűjteményemet más személyekkel?

A Shutterstock több lehetőséget is biztosít a felhasználók számára, hogy megosszák képgyűjteményeiket, így kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbb módszert. 

A kezdéshez kattintson a Megosztás gombra.

Hivatkozás megosztása a gyűjtemény tartalmának megtekintéséhez:
Szeretne egy csak megtekintést engedélyező hivatkozást elküldeni valakinek? Ezt kétféle módon teheti meg. 

  • A „Hivatkozás megosztása” opciót használva egy kattintással a vágólapra másolhat egy megosztható URL-t, amellyel mások is megtekinthetik, de nem szerkeszthetik a tartalmakat. Ez olyan felhasználók esetében működik, akiknek nincs Shutterstock-fiókjuk.
  • Egy hivatkozás e-mailben történő küldéséhez csak másoljon ki egy e-mail címet, válassza a "Megtekintheti" lehetőséget, és írjon be egy üzenetet. A „Megosztás” gomb megnyomása után a felhasználó e-mailben megkapja a hivatkozást, amellyel megtekintheti a gyűjteményt. Nincs szüksége Shutterstock-fiókra a megtekintéshez.

Megosztás e-mailben
Meg kell hívnia más Shutterstock-felhasználókat egy gyűjteményen való közös munkához? Csak adja meg a fiókjukhoz tartozó e-mail címet, válassza a „Szerkesztheti” lehetőséget, és írjon be egy üzenetet. A "Megosztás" gomb megnyomása után a felhasználók egy e-mailt kapnak, és a gyűjteményt a saját Shutterstock-fiókjukban láthatják. Így a felhasználók jogosultak lesznek képek hozzáadására és áthelyezésére a gyűjteményben, de semmit sem törölhetnek belőle.

  • Segített ez a cikk?

Nem találja, amit keres?