Hogyan kapcsolhatom ki az automatikus megújítást?

Az Ön kényelme érdekében minden konstrukciónk automatikusan megújul, így nem kell minden hónapban a vásárlási folyamattal bajlódnia, és folyton azt figyelnie, mikor merül ki letöltési kerete.

Hogyan működik az automatikus megújítás?

A minden letöltött kép után fizetendő csomag számlázása automatikusan történik az alábbi két időpont egyikében:

  • Néhány nappal a lejárati dátum előtt (ami a vásárlás időpontjától számított egy év)
  • Amikor az utolsó letöltés megtörtént

A havi konstrukciók meghosszabbítása napokkal a számlázási időszak vége előtt történik, így Ön folyamatosan hozzáférhet képgyűjteményünkhöz. Ha úgy látja, hogy számlájáról automatikusan levontuk az összeget, akkor fiókja nagy valószínűséggel havonta megújul.

Kikapcsolható ez a funkció?

Ha Ön szeretné meghatározni, hogy konstrukciója milyen rendszerességgel újuljon meg, akkor fiókjában kikapcsolhatja az automatikus megújítást. Jelentkezzen be Shutterstock-fiókjába, nyissa meg a konstrukciókat tartalmazó oldalt, majd kapcsolja ki az automatikus megújítást.

Az automatikus megújítás nem általános funkció, ami azt jelenti, hogy a jövőben vásárolt konstrukcióknál egyenként kell beállítania. Ha nem kívánja automatikusan megújítani előfizetését, akkor a vásárlás során egyszerűen törölje a pipát a jelelölőnégyzetből a rendelésösszesítő oldalon.

Hogyan állíthatom meg az éves elkötelezettségi konstrukciót?

Éves Shutterstock-szolgáltatása megállításához bármikor kikapcsolhatja a megújítási funkciót, így konstrukciója az egy éves elkötelezettség leteltével már nem fog megújulni. További részletekért kattintson ide.

  • Segített ez a cikk?

Nem találja, amit keres?