Hogyan kapcsolhatom ki az automatikus megújítást?

Ha az STK*Shutterstock javára szóló terhelést lát a bankszámláján, akkor az mi vagyunk. Ha nem biztos benne, hogy miért is kellett fizetnie, akkor ez valószínűleg annak a következménye, hogy az automatikus megújítás aktív az előfizetésében. 

Amikor megvásárol egy Shutterstock előfizetést, akkor az automatikus megújítás alapértelmezés szerint életbe lép. Ha az automatikus megújítás él, akkor az aktuális előfizetés lejárta előtt automatikusan újra kiszámlázzuk a szolgáltatást, ami megszakítás nélküli hozzáférést biztosít 50 millió hihetetlen képhez.

Ön megkapja a Shutterstock árvédelmi szolgáltatását is (csak képelőfizetések esetén). Ez beépül előfizetése alapárába (kivéve az engedménykódokat), így Ön folyamatosan ugyanazt az összeget fizeti akkor is, ha az árak a jövőben emelkednek. Az árvédelem az eredeti vásárlás után 15 hónapig érvényes, amennyiben előfizetése aktív megújítással marad aktív.

Az automatikus megújítás bármikor kikapcsolható a Fiók adatai oldalon.

Íme, így működik az automatikus megújítás:
A havi előfizetési terveket újra kiszámlázzuk a hónap vége előtt, míg az Alap/Speciális képcsomagokat akkor számlázzuk újra, ha végrehajtja az utolsó letöltését vagy az egyéves előfizetés lejárta előtt néhány nappal attól függően, hogy melyik lesz előbb.

Ha további kérdései lennének, vegye fel velünk a kapcsolatot. Örömmel segítünk Önnek!

  • Segített ez a cikk?

Nem találja, amit keres?