Új tervének letöltése a Google Drive-ra

A Shutterstock szerkesztő egyik nagyszerű tulajdonsága, hogy az elkészült terveit könnyedén mentheti, megoszthatja és exportálhatja. A hagyományos képszerkesztőkkel készült tervek mentése nehézkes lehet; a fájlkompatibilitást és számos más korlátozást figyelembe kell venni. Az összehangolt tervezési projekteket fejlesztő csapat tagjaként dolgozó személyeknek rengeteg időt kell tölteniük egyszerű fájlmegosztási módszerek és online együttműködés létrehozásával és kezelésével. Csupán a rendszer felállítása is hosszú időt vesz igénybe, és a rendszer "elkészülte" után is heteket vagy akár hónapokat igényel a tökéletesítés.
 
A Shutterstock szerkesztő olyan online tervező alkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy egyszerűen megoszthassa a tervét barátokkal, családtagokkal, munkatársakkal és tervező kollégákkal. Az alkalmazásunkban szerepel egy Megosztás szolgáltatás, amely lehetővé teszi a befejezett vagy folyamatban levő terv azonnali exportálását számos népszerű cél, köztük a Google Drive felé. Ez az online tároló mappa ideális eszköz számos alkalmazáshoz, többek közt személyes és együttműködéssel készülő tervezési projektekhez.
 
Mentés a Google fiókjába
A Google Drive a minden Gmail fiókhoz hozzátartozó kényelmes tárolási megoldás. A regisztráció csupán néhány percet vesz igénybe és a Google nyitóoldaláról elvégezhető. Jelentős méretű ingyenes tárterületet kap, ami felhasználható dokumentumok, számolótáblák, fotók, tervezési projektek, videofájlok, audiofájlok és számos egyéb rendezésére.
 
Kényelmi szempontból az a legjobb, hogy ha egy másik lapon már bejelentkezik a Google vagy Gmail fiókjába. Ezt követően a Szerkesztőn belül kattintson a Megosztás gombra és válassza ki a Google Drive-ra való megosztást (felszólítást kaphat a jelszava ismételt megadására). Egyszerűn kattintson a létrehozott rendszerüzenetre és a fájl másodperceken belül megjelenik a Google Drive fiókjában. A nagy fájlok teljes feltöltéséhez pár másodperc kell, ezért ne zárja be ennek a folyamatnak az ablakát vagy lapját.
 
Ha a fájl már a Drive-on van, akkor e-mailben elküldhető barátoknak vagy kollégáknak, letölthető otthoni vagy munkahelyi számítógépre, vagy ismét feltölthető a szerkesztőbe olyan külön képként, amely ott az alkalmazás saját eszközeivel tovább alakítható és módosítható.
 
A kép mentése a szerkesztőben
A szerkesztőben szabadon menthető a folyamatban levő munka, ha bejelentkezik a Shutterstock fiókjába. Míg a Shutterstock szerkesztő és a Shutterstock felhasználói fiók használata ingyenes, a mentés előtt letöltési krediteket kell vásárolni. Miután mentette az elkészült tervet a számítógépére, azt feltöltheti:

  • Az egyéni Facebook fiókjába

  • A márkanévvel ellátott Twitter fiókjába

  • Személyes vagy céges blogba

  • Személyes fotóalbumba

  • Az Ön által kezelt bármely webhelyre

Egy csomag kredit vásárlása a leggazdaságosabb módja annak biztosítására, hogy minden simán működjön. A letöltési kreditek felhasználhatók a szerkesztőben levő megosztási funkcióhoz is. Ennek az opciónak a megismeréséhez válassza az alkalmazás felső részén a menü jobb oldalán levő Megosztás gombot. Amint látja, az elkészült terve közvetlenül elküldhető a Google felhasználói fiókjához tartozó felhő tárterületére.
 
Képeinek megosztása az együttműködés, valamint a csapat tagjai közötti zökkenőmentes kommunikáció gyors és egyszerű módját jelenti. Még ma próbálja ki ezeket a szolgáltatásokat.

Megjegyzés: a tervek Dropbox és Google Drive felhőkbe való mentése csak az Editor Pro felhasználók számára lehetséges.

  • Segített ez a cikk?

Nem találja, amit keres?