Shutterstock iOS- ja Android-laitteisiin.

Etsi. Löydä. Luo. Lataa Shutterstock iOS- ja Android-laitteisiin.

• Tutki kuvia ja koe mahtava selailuelämys
  • Etsi ja katsele miljoonia Shutterstock-kuvia
  • Luo ja jaa kuvakokoelmia helposti vauhdissa
  • Lataa kuvia laitteeseesi käyttäen erilaisia tarjolla olevia tilauksia
  • Tarkastele lisenssihistoriaasi - myös muihin laitteisiin tai muille alustoille ladattuja kuvia

Kuinka kuvia ladataan mobiilisovelluksia käyttämällä?
Etsi kuva josta pidät, katso sitä napsauttamalla ja näet sen alla olevan punaisenpainikkeen "Lataa"/"Download". Valitse tilaus, jota haluat käyttää, ja haluamasi kuvakoko, ja paina "Vahvista lataus"/"Comfirm Download". Kuva latautuu laitteeseesi.
Huomaa: vektorikuvia voi ladata ja tallentaa, mutta niitä ei voi avata mobiililaitteilla.

Latasin kuvan laitteeseeni. Mihin se meni?
Sovellus pyytää usein lupaa ladata kuvia laitteeseesi. iOS-laitteessa mene sovelluksen asetuksiin (Settings) ja varmista, että "Tallenna kameran rullaan"/"Save to Camera Roll" on valittu. Android-laitteessa mene sovelluksen asetuksiin ja varmista, että "Tallenna SD-kortille"/"Save to SDCARD" on ruksattu. Tällöin kuva tallentuu pääalbumiisi, vaikka laitteessasi ei olisi SD-korttia.

Kun olet varma, että nämä luvat on annettu, voit ladata kuvan uudelleen, minkä jälkeen sen pitäisi löytyä pääalbumistasi.

Tarvitsenko Shutterstock-tilin?
Voit käyttää Shutterstockia iOS-laitteella ilman Shutterstock-tiliä, mutta jos sinulla on tili, voit tallentaa kuvia ja käsitellä kuvakokoelmiasi. Kirjaudu sillä samalla käyttäjänimellä ja salasanalla, jolla menet sivustolle www.shutterstock.com. Jos sinulla ei ole tiliä, voit luoda ilmaisen selailutilin sovellukseen.

Kuinka paljon sovellus maksaa?
Shutterstock iOS- ja Android-laitteille on ilmainen.