Musiikkiformaatit (tiedostomuodot) ja yhteensopivuus

Shutterstock-kappaleet toimitetaan 16-bittisinä WAV-tiedostoina (kappaleesta riippuen 44,1 kHz tai 48 kHz), ja ne ovat yhteensopivia kaikkien keskeisten audio- ja videojärjestelmien kanssa.

Jos kappale aiheuttaa ongelmia editointiohjelmassasi, varmista, että projektisi audioasetukset on asetettu yhteensopiviksi Shuttlestock-tiedoston näytteenottotaajuuden (sample rate) ja bittinopeuden (bit rate) kanssa. Vaihtoehtoisesti voit muuttaa Shutterstock-tiedoston vastaamaan projektisi asetuksia.