Mitkä ovat musiikin tiedostomuodot, näytteenottotaajuudet ja bittinopeudet?

Shutterstock-kappaleet ovat 16-bittisiä WAV-tiedostoja (44,1 kHz tai 48 kHz). Comp-versiot ovat MP3-tiedostoja (128 kb/s, 44,1 kHz). Molemmat ovat yhteensopivia kaikkien keskeisten audio- ja videojärjestelmien kanssa.

Jos kappale aiheuttaa ongelmia editointiohjelmassasi, varmista, että projektisi audioasetukset on asetettu yhteensopiviksi Shuttlestock-tiedoston näytteenottotaajuuden (sample rate) ja bittinopeuden (bit rate) kanssa. Vaihtoehtoisesti voit muuttaa Shutterstock-tiedoston vastaamaan projektisi asetuksia.