Mitä selaimia Shutterstock.com ja Shutterstock Editor tukevat?

Shutterstock.com ja Shutterstock Editor tukevat seuraavia suosittuja selainohjelmia. Jotkut muutkin selaimet toimivat, mutta niitä ei tueta virallisesti.

Tietokoneen selainohjelmat:

• Chrome - versio 36 ja uudemmat
  • Safari - versio 7 ja uudemmat
  • Opera - versio 24 ja uudemmat
  • Firefox - versio 31 ja uudemmat
  • Microsoft Edge - versio 12 ja uudemmat
  • Internet Explorer

Lisäksi Shutterstock.com tukee seuraavia mobiiliselaimia:

• Safari for iOS - versio 8.4 ja uudemmat

Google Chrome on Shutterstock Editorille suositeltu selain. Editor ei ole tällä hetkellä tarkoitettu mobiiliin käyttöön, joten sen toimivuutta mobiiliselaimissa ei taata.

Kehitämme koko ajan Shutterstock Editoria, mutta ota huomioon, että se on vielä beta-vaiheessa (mitä se tarkoittaa?). Siten se ei ole ehkä vielä aivan täydellinen. Kuin tuomme Editoriin uusia ominaisuuksia, kehotamme sen käyttäjiä antamaan palautetta asiakastukeen ( Customer Support).