Mitä ovat Adobe Touch App plugin-liitännäiset?

Adoben Touch-mobiilisovelluksilla voit luonnostella ideoita tabletillla, muokata kuvia tien päällä ja editoida elokuvia älypuhelimella. Se kaikki sisältyy Adoben Creative Cloud -pilvipalveluun. Creative Cloud on integroitu ohjelmistopaketti, johon kuuluu sellaisia ohjelmia kuin Illustrator, InDesign ja Premiere pöytäkoneisiin ja mobiililaitteisiin. Mitä ovat Adobe Touch App plugin-liitännäiset? Tässä kätevässä oppaassa kerromme, kuinka voit synkronoida luomistyösi eri laitteiden välillä, olitpa fyysisesti missä hyvänsä.

Joten mitä ovat Adobe Touch App plugin-liitännäiset?
Olennaista on, että tämä plugin-liitännäinen muuntaa sellaisissa mobiilisovelluksissa kuin Photoshop Mix tai Photoshop Sketch luomasi työt muotoon, jonka voi siirtää ongelmitta Photoshopin pöytäkoneversioon. Tämä koskee myös Touch-sovelluksia kuten Adobe Premiere Clip ja Illustrator Draw. Sitten voit joko viimeistellä työn pöytäkoneella tai siirrellä sitä edestakaisin eri laitteissa toimivien ohjelmien välillä.

Adobe Creative Cloud tarjoaa tilaajilleen 20 Gt pilvitallennustilaa, joten saat projektit auki toimiston tietokoneella, sylikoneella kotonasi tai kollegan tietokoneella. Kun sinulla on Creative Cloud -kirjautumistiedot mukanasi ja Touch App Plugins asennettuna, kaikki käy leikiten.

Plugin-ohjelman asentaminen
Kun tilaat Creative Cloud -palvelun ja käyt asennussivulla, näet täydellisen luettelon kaikista pöytäkoneohjelmista mukaan lukien Photoshop, Premiere Pro ja InDesign. Listan lopussa on Touch App Plugins, jonka logo muistuttaa Lego-palikkaa. Aloita plugin-ohjelmien lataus klikkaamalla "Download". Kun asennus on valmis, voit tehdä töitäsi eri laitteilla.