Mikä on Shutterstock API?

Shutterstockin kuvakirjasto on maailman suurimpia, ja olemme tehneet sen tämän resurssin käytöstä API-ohjelmointirajapintamme avulla helppoa. API:n (application programming interface, ohjelmointirajapinta) ansiosta kolmansien osapuolien (ulkopuolisten) on helppo rakentaa työkaluja, joiden avulla saa yhteyden Shutterstockin sisältöön.

Meiän API-rajapintamme ansiosta käyttäjäsi voivat etsiä ja ladata Shutterstock-kuvia suoraan omasta tuotteestasi/järjestelmästäsi. Kytke asiakkaasi Shutterstockin sisältöön omissa tuotteissasi käyttämistä varten, tai anna työntekijöillesi pääsy Shutterstock-kirjastoon. Tai tule kumppaniksi tai jälleenmyyjäksi ja ansaitse jokaisesta myynnistä provisio. Mahdollisuuksia on valtavasti.

Muutama esimerkki:

• AOL-kirjoittajat ja editorit voivat etsiä ja esikatsella Shutterstock-kuvia ja hankkia niihin käyttöoikeuslisenssejä suoraan AOL:n omasta CMS-järjestelmästä (sisällönhallintajärjestelmästä)
  • Microsoft Powerpoint on integroitu Shutterstock-kuviin niin, että käyttäjät voivat kokeilla kuvia esityksissään ilmaiseksi ja hankkia niihin sitten käyttöoikeuksia suoraan Powerpointista
  • Facebookin mainostenluontityökalujen avulla yritykset ja markkinoijat voivat liittää Shutterstock-kuvia mainoksiin

Ota meihin yhteys jo tänään ja kuule lisää siitä, miten oma yrityksesi voi integroitua Shutterstock-kuvakirjastoon.