Mikä on Shutterstock API?

Tukeaksemme kehittäjiä ja innovatiivisia tuotteita rakentavia luovia alustoja Shutterstockin avulla olemme antaneet API-rajapintamme käytettäväksi integrointitarkoituksiin.

Shutterstock API antaa kolmansille osapuolille keinot mahdollistaa Shutterstockin kirjaston, hakutoimintojen ja lisensointien käyttämisen suoraan heidän omista sovelluksistaan. Natiivi API-integrointi virtaviivaistaa luovat työnkulut, auttaa säilyttämään asiakkaat ja kehittää lisätuottoja suoraan alustalta suoritetun jälleenmyynnin avulla.

Tällä hetkellä Shutterstock API toimii yli 8000 sovelluksessa ja se on integroitu natiivisti seuraaviin palveluihin: Google, Facebook, IBM, Wix, Art.com ym.

Muutamia Shutterstock API:n käyttötapauksia:

• Wix-käyttäjät pääsevät suoraan Shutterstockin kuviin ja videoihin niin että hienot verkkosivustot syntyvät nopeasti ja helposti

• Google integroi Shutterstock API:n pystyäkseen toimittamaan yli 250 miljoonaa tekijänoikeusvapaata kuvaa mainostajille suoraan omalta alustaltaan nopeuttaakseen mainosten luontia ja helpottaakseen kuvien A/B-testauksen

• Promo käyttää Shutterstock API:a auttaakseen kaiken kokoisia yrityksiä tuottamaan videoita tarjoamalla niiden käyttöön yli 14 miljoonaa käyttövalmista videota

Lue lisää tai aloita työ käymällä meidän kehittäjäportaalissamme. Emme malta odottaa että näemme mitä saat aikaan meidän API-rajapintamme avulla.