Shutterstockin plugin-liitännäiset Adoben sovellusohjelmiin

Shutterstockin plugin-liitännäiset integroivat suurimman ja tuoreimman varastokuvakokoelman suoraan luovien ammattilaisten työnkulkuihin ja tuovat heidän työhönsä inspiraatiota ja tehoa. Tämä tiukka integrointi suunnittelijan työnkulkuun on sekin tapa, jolla helpotamme maailma tarinankertojien töitä, tekivätpä he niitä missä tahansa.

Plugin-liitännäisen keskeiset ominaisuudet:
  • Mahdollisuus käyttää Shutterstockin nopeaa ja innovatiivista kuvanhakuteknologiaa
  • Mahdollisuus muokata mitä tahansa vesileimattua kuvaa ilmaiseksi niin, että muokkaukset tulevat kuvaan automattisesti, kun se ostetaan
  • Suora pääsy olemassa oleville Shutterstock-tileille, mukaan lukien Shutterstock Premier
  • Mahdollisuus tarkastella olemassa olevia kuvakokoelmia ja katsella aiemmin katseltuja ja ostettuja kuvia Shutterstock-kirjastosta
  • Välitön inspiraatio, jonka antavat Shutterstockin ylläpitämät väripaletteihin, tunteisiin ja käyttötarkoituksiin perustuvat varastokuvakokoelmat

Mikä plugin-liitännäinen on?
Shutterstockin Adobe Photoshop®- ja Illustrator® -ohjelmille tarkoitetut plugin-liitännäiset tarjoavat nopean, helpon ja kätevän tavan katsella ja muokata Shutterstock-kuvia ja hankkia niihin käyttöoikeuksia Photoshop®-ohjelmasta poistumatta. Illustrator®-liitännäinen mahdollistaa myös vektoritiedostojen liittämisen (mutta tällä hetkellä vektorikerrosten tai -objektien editointi ei ole mahdollista).

Ovatko varastokuvaliitännäiset ilmaisia?
Kyllä, Shutterstock-liitännäisen lataaminen ja asentaminen ja esikatselukuvien editointi on ilmaista.

Kuinka plugin-liitännäiset asennetaan?

• Lataa plugin-liitännäiset täältä
  • Avaa ja asenna ladattu plugin-tiedosto
  • Avaa Adobe Photoshop® tai Illustrator® , tai jos se on jo käynnissä, käynnistä se uudelleen
  • Avaa ohjelman sisällä Window-valikko, ja avaa Shutterstock plugin klikkaamalla "Extension"
  • Kirjaudu tilillesi

Kuka voi käyttää varastokuvaliitännäistä?
Mac OS X ja Windows 8+ -käyttäjät voivat asentaa ja käyttää plugin-liitännäistä Adobe -sovelluksissa CC2015 ja uudemmissa.

Kuinka hankin kuviin käyttöoikeuksia?

• Hankkiaksesi kuviin käyttöoikeuksia kirjaudu Shutterstock-tilillesi plugin-liitännäisen sisältä valitse kuvatilaus, jota haluat käyttää ja valitse tarvitsemasi kuvan koko.
  • Jos sinulla ei ole Shutterstockin kuvatilausta, katso tilausvaihtoehdot meidän verkkosivustoltamme.

Mitä Adobe Photoshop®in versioita tuetaan?
Shutterstock plugin-liitännäinen Adobe -sovelluksille tukee tällä hetkellä versiota Creative Cloud 2015 ja uudempia. Saadaksesi ilmoitukset versiopäivityksistä kirjoita sähköpostiosoitteesi tämän sivun alareunaan.

Mitä käyttöjärjestelmiä tuetaan?
Shutterstock-liitännäinen on yhteensopiva seuraavien käyttöjärjestelmien kanssa: Mac OS X ja Windows 8 tai uudemmat.

Mitä kieliä tuetaan?
Varastokuva-plugin on tällä hetkellä saatavana englanninkielisenä. Saadaksesi ilmoitukset kielistä kirjoita sähköpostiosoitteesi tämän sivun alareunaan.

Lasketaanko kuvalataukset mukaan kuvalatauksiini?
Esikatseluja ei lasketa mukaan kuvalatauksiin. Lisää niin monta kuvaa kuin haluat, muokkaa niitä, varmista, että ne toimivat niin kuin niiden pitää, ja hanki sitten käyttöoikeus (lisenssi).

Asensin liitännäisen, mutta se ei näy Adobe -laajennuksissani. Mitä tehdä?

• Plugin toimii versioille Adobe Photoshop® ja Illustrator® CC2015+. Varmista, että käytät yhteensopivaa versiota.
  • Käynnistä Adobe-sovellus uudelleen. Navigoi Adobe-sovelluksesta ikkunaan (työkalupalkissa) Extensions → Shutterstock plugin.
  • Jos et sittenkään onnistu, lähetä sähköpostia osoitteeseen support@shutterstock.com ja laita mukaan ongelman kuvaus ja mielellään myös näyttökuvakaappaus.

Mitä sitten jos kohtaan bugeja tai muita ongelmia?
Jos kohtaat muita bugeja tai ongelmia kuten asennus- tai latausvaikeuksia, lähetä sähköpostia osoitteeseen support@shutterstock.com ja laita mukaan ongelman kuvaus ja mielellään myös näyttökuvakaappaus.