Voinka ostaa tilauksen Shutterstockin mobiilisivustolta tai mobiilisovelluksella?

Sekä meidän iOS- että  Android-mobiilisovelluksemme avulla  käyttäjät voivat ostaa yksittäisiä kuvia. Koko tilauspakettivalikoimamme näet  kirjautumalla sivustollemme osoitteessa shutterstock.com.

Sekä meidän mobiilisivustomme että meidän mobiilisovellustemme kautta käyttäjät voivat luoda uusia tilejä ja ladata kuvia olemassa olevista tilauspaketeista.

Aktiivisia tilauksia voi käyttää mobiilisivuistoillamme ja sovelluksillamme, joten latauksesi ovat aina käytettävissä kaikilla alustoilla.