Voinka ostaa tilauksen Shutterstockin mobiilisivustolta tai mobiilisovelluksella?

Sekä meidän iOS- että Android-mobiilisovelluksemme avulla käyttäjät voivat ostaa yksittäisiä kuvia, joitain kuvapaketteja ja videoleikkeitä. Koko tilauspakettivalikoimamme näet  kirjautumalla sivustollemme osoitteessa shutterstock.com

Sekä meidän mobiilisivustomme että meidän mobiilisovellustemme kautta käyttäjät voivat luoda uusia tilejä ja ladata kuvia ja videoleikkeitä olemassa olevista tilauspaketeista.

Aktiivisia tilauksia voi käyttää mobiilisivuistoillamme ja sovelluksillamme, joten latauksesi ovat aina käytettävissä kaikilla alustoilla.