Voinko muokata Shutterstockin vektoritiedostojen sisältämää tekstiä?

Koska fonttien yhdistäminen vektoritiedostoihin on mutkikasta, vektoritiedostossa oleva teksti voi olla "litistetty", mikä tarkoittaa, että se on muunnettu "muodoksi", eikä se ole enää muokattavissa olevaa tekstiä.

Muokattavissa olevan tekstin lisääminen:

• avaa tiedosto Adobe Illustratorissa
  • valitse olemassa oleva tekstielementti
  • poista tekstielementti
  • lisää teksti käyttäen omaa fonttikokoelmaasi

Kun suunnittelu on valmis - olipa kysymys PDF-tiedostosta tai tulostettavasta projektista - suosittelemme että teksti muutetaan ääriviivoiksi (outlines) sen varmistamiseksi, että teksti näyttää juuri siltä kuin olet tarkoittanut. Tämän voi tehdä valitsemalla tekstin ja valitsemalla sitten Type-valikosta kohdan "Create Outlines".