Voiko lisenssejä siirtää muille?

 Voit käyttää Shutterstock-sisältöä asiakkaillesi, mutta sisältölisenssejä ei voi siirtää toisille. Tämä tarkoittaa, että sisällön käyttöoikeudet säilyvät sinulla. Jos asiakas haluaa uuden muotoilun tai tuotteen sinun lisensoimaasi sisältöä käyttäen, asiakkaan tulisi lisensoida sisältö itse tai pyytää sinua tekemään asiaan liittyvä suunnittelu.
 
Meillä on kuitenkin erityisiä yrityslisenssejä, jotka mahdollistavat lisenssien ja monien muiden etujen siirron asiakkaille. Soita numeroon 1-888-286-3823 tai lähetä meille sähköposti saadaksesi lisätietoja.

  • Oliko tästä artikkelista apua?

Etkö löydä etsimääsi?